Als commissaris, toezichthouder of directeur krijgt u met regelmaat investeringsplannen voorgelegd. Uiteraard dient u zich een goed oordeel te vormen over de degelijkheid van het voorstel. Sman Business Value kan u daarbij ondersteunen.

Met name de commissaris is zich tegenwoordig zeer bewust van de verantwoordelijkheden die een bestuursfunctie met zich meebrengt. Een professionele ondersteuning kan op sommige momenten onontbeerlijk zijn. Sman Business Value heeft niet alleen de inhoudelijke deskundigheid, maar kan op basis van een ruime ervaring en een tactvolle benadering zich profileren als sparring partner die de discussie op een hoger plan trekt. Verschillende investerings- en exploitatie scenario’s kunnen worden doorgerekend. Dit kan leiden tot inzicht en beslissingen waarmee de waarde van de onderneming verhoogd wordt.

Binnen Sman Business Value is de kennis en ervaring aanwezig om u goed te adviseren. Bent u als commissaris of toezichthouder betrokken bij een belangrijke beslissing over een business plan dat u wilt laten toetsen en/of doorrekenen, belt u ons dan voor een kennismaking.