Home  >  Ons team

Ons team

Sman Business Value is een professionele, onafhankelijke dienstverlener op het gebied van ondernemingswaardering, bedrijfsoverdracht en economische schadebepaling. Sinds de oprichting van Sman Business Value, meer dan 25 jaar geleden, heeft ons bureau vele opdrachten uitgevoerd voor middelgrote en grote (beursgenoteerde, multinationale) ondernemingen, en voor het midden- en kleinbedrijf. Onze opdrachtgevers zijn afkomstig uit vrijwel alle branches.

Peter Hoiting

Adviseur

peter.hoiting@sman.nl
06 – 53 21 36 65
linkedin
Arjen Sparrius

Partner

arjen.sparrius@sman.nl
06 – 54 236 555
linkedin
Guido Rooijackers

Partner

guido.rooijackers@sman.nl
06 – 48 26 05 56
linkedin
Tjebbe de Jong

Partner

tjebbe.de.jong@sman.nl
06 – 31 67 05 06
linkedin
Vincent Walrave

Senior consultant

vincent.walrave@sman.nl
020 – 3338630
linkedin
Omar Commandeur

Junior consultant

omar.commandeur@sman.nl
020 – 3338630
linkedin
Marieke de Boer

Office management

marieke.deboer@sman.nl
020 – 3338630
linkedin
Ron Sman

Oprichter

Connect on Magnet.me

Carrière bij Sman


Vacatures
Wij zijn altijd geïnteresseerd in professionals op het gebied van financiële bedrijfseconomie, Corporate finance en accountancy met een bewezen staat van dienst. U kunt reageren door een e-mail te sturen naar: info@sman.nl.

Wij hebben momenteel een actieve vacature voor de functie van (junior) consultant. Studenten of recent afgestudeerden met een finance, econometrie of bedrijfseconomische opleiding worden uitgenodigd om te solliciteren. Informatie over de vacature is verkrijgbaar op Vacature: consultant corporate finance bij Sman Business Value.

Stageplaatsen
Sman Business Value biedt regelmatig stageplaatsen aan universitaire studenten bedrijfseconomie, accountancy en (fiscaal) recht. Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen naar: info@sman.nl