Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Concerten

Sinds enkele jaren steunt Sman Business Value bijzondere Nederlandse ensembles die bekend en minder bekend klassiek repertoire op een onderscheidende wijze weten te brengen. In samenwerking met onder andere het Holland Baroque Society, Eric Vloeimans en het Carel Krayenhof Ensemble organiseerde Sman Business Value de afgelopen jaren muzikale crossovers op bijzondere locaties.

Voor onze organisatie is deze ondersteuning een manier om te laten zien dat wij waarde toekennen aan inspirerende culturele activiteiten. Aan initiatieven van mensen die iets bijzonders van de grond krijgen.

In 2017 stond het Sman concert in het teken van ons 25-jarig bestaan. Voor deze gelegenheid hebben wij de heer Huub Willems (voormalig voorzitter Ondernemingskamer, thans bijzonder hoogleraar corporate litigation aan de Rijksuniversiteit Groningen) bereid gevonden tot een korte introductie voorafgaand aan het concert. Onder zijn voorzitterschap groeide de Ondernemingskamer uit tot toonaangevend instituut op ons werkterrein.

Ons jubileum was tevens een reden om een bijzonder aantrekkelijk concertprogramma samen te stellen. Wij genoten van het virtuoze optreden van The Rosenberg Trio, wereldwijd de bekendste vertegenwoordigers van de gipsy jazz, en de solisten Tim Kliphuis (viool) en Johnny Rosenberg (zang). Als extra dimensie hield schrijver en muziekkenner Peter Buwalda een boeiende uiteenzetting over The Rosenberg Trio en de traditie van de gipsy jazz.

trio-concert

concert