Sman Business Value Blog

Uitnodiging Sman seminar op 30 juni 2022

Graag nodigen wij u uit voor een seminar dat wordt afgesloten met een netwerkborrel, op 30 juni aanstaande. Het onderwerp is “Ondernemingswaardering als oplossing bij juridische geschillen”. Het seminar is bedoeld voor ondernemers en juristen, en andere zakelijke dienstverleners. Praktijksituaties vormen de basis voor het programma.

Tijdens het seminar wordt nader ingegaan op een drietal specifieke waarderingsvraagstukken in juridische geschilsituaties: de ruziesplitsing, de uitkoopprocedure bij de Ondernemingskamer en een waardering in het kader van de WHOA. Inleiders zijn Jolien van Woudenberg (Höcker Advocaten), Guido Rooijackers (Sman) en Tjebbe de Jong (Sman).

De bijzondere locatie waar het seminar wordt gehouden is het gebouw “De Burcht”, Henri Polaklaan 9, te Amsterdam. Dit gebouw is ontworpen door architect Berlage in opdracht van de Algemene Nederlandse Diamantbewerkersbond en behoort tot de belangrijkste monumenten van Amsterdam.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u hierbij aanwezig kunt zijn om op deze prachtige locatie met ons van gedachten te wisselen over de presentaties en bij te praten na afloop . De inloop is vanaf 15.30 uur. Na het inhoudelijke deel start omstreeks 18.30 uur de filevermijdende borrel, waarbij ook gelegenheid is om “De Burcht” nader te bezichtigen.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar info@sman.nl of ons te bellen op het kantoornummer 020-333 8630. Wij sturen u dan een uitnodiging toe met alle details over het programma en praktische informatie.
Guido Rooijackers

Geschreven door Guido Rooijackers

Indien u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Guido Rooijackers. Hij is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20 3338630.

Guido Rooijackers (1970) is financiële bedrijfseconoom, register controller en register valuator. Guido Rooijackers treedt veelvuldig op als (gerechtelijk) deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling, onder andere voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam.
Meer over Guido Rooijackers >