Tjebbe de Jong nieuwe partner bij Sman Business Value

mr. drs. Tjebbe de Jong

Op 1 november 2021 heeft Tjebbe de Jong zich als partner verbonden aan Sman Business Value. Hij heeft zijn expertise de laatste 30 jaar vooral ingezet in opdracht van ondernemingen, aandeelhouders, advocaten, gerechtelijke instanties, toezichthouders en (semi)overheidsinstellingen. Hij is sinds 2007 ingeschreven als gerechtelijk deskundige bij het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen en kan voor u optreden als adviseur, partijdeskundige, onafhankelijk gerechtelijk deskundige of arbiter.

30 jaar werkervaring in waardebepaling en corporate finance
Tjebbe de Jong was de afgelopen 10 jaar werkzaam in de Nederlandse valuation and dispute praktijk van de internationale consultantsorganisatie Alvarez & Marsal. Daarvoor werkte hij in de corporate finance afdelingen van Rabobank International en Deloitte.

Opleiding
Tjebbe heeft zowel rechten (Universiteit Leiden) als bedrijfskunde (Erasmus Universiteit) gestudeerd. Verder heeft hij postacademische opleidingen gevolgd op het gebied van waardebepaling (Business Valuation, Rotterdam School of Management) en schadevaststelling (Onderneming en aansprakelijkheid, Grotius Academie).

Nevenactiviteiten
Hij is programmadirecteur bij de specialisatie opleiding voor Gerechtelijk Deskundigen ‘Kopopleiding: de economisch deskundige in civiele schadezaken’ bij het Juridisch PAO van de Universiteit Leiden. Ook is hij docent bij de specialisatie opleiding ‘WHOA-Herstructureringsdeskundige’. Daarnaast geeft hij regelmatig workshops over waardebepaling en schadeberekening bij advocatenkantoren.

Wij zijn erg blij om Tjebbe de Jong in ons team te mogen verwelkomen. Met de toetreding van mr. drs. Tjebbe de Jong kunnen wij als kantoor voldoen aan de groeiende vraag naar onze diensten op het gebied van waardebepaling, berekening van vermogensschade, en commerciële geschillen.

E: tjebbe.de.jong@sman.nl
T: 06 – 31 67 05 06
Guido Rooijackers

Geschreven door Guido Rooijackers

Indien u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Guido Rooijackers. Hij is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20 3338630.

Guido Rooijackers (1970) is financiële bedrijfseconoom, register controller en register valuator. Guido Rooijackers treedt veelvuldig op als (gerechtelijk) deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling, onder andere voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam.
Meer over Guido Rooijackers >