ir. A.B. (Arjen) Sparrius CVA RV

Sman

Arjen Sparrius

Partner

Arjen Sparrius (1962) is partner bij Sman Business Value. Hij staat ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD). Hij treedt met regelmaat op als door de rechter benoemd deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling.

Arjen Sparrius is (cum laude afgestudeerd) bedrijfskundige van de Technische Universiteit Eindhoven. Na een periode als officier bij de Koninklijke Marine, was hij organisatieadviseur bij Coopers & Lybrand (vanuit kantoor Barcelona, Spanje). Hij vervulde gedurende 10 jaar diverse managementfuncties bij ExxonMobil (finance, upstream en downstream). Ook tegenwoordig wordt hij nog regelmatig betrokken bij opdrachten in de energiesector.

Arjen Sparrius voltooide in 2005 de opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management. Hij volgde in 2010 de opleidingen Forensic Economics en Gerechtelijk Deskundige aan de Leyden School of Law and Economics. Hij trad toe tot de maatschap Sman Business Value in 2013, nadat hij als oprichter van Business Value B.V. ruim 10 jaar actief was in fusies en overnames.

Arjen Sparrius voltooide in 2020 de internationale opleiding tot Certified Valuation Analyst. Hij is in Nederland als Register Valuator ingeschreven bij de Stichting Waarderingsonderzoek ten behoeve van Bedrijf en Onderneming. Hij is tevens lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators en van de European Association of Certified Valuators and Analysts. Van 2006 tot en met 2012 was hij bestuurslid van de beroepsorganisatie NiRV.

Arjen Sparrius is als tutor betrokken bij de opleidingen Business Valuation aan de Nyenrode Business Universiteit en aan de Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit Rotterdam.

E: arjen.sparrius@sman.nl
T: 06 – 54 236 555