Symposium over waarborgen bij aandelenwaarderingen in het ondernemingsrecht

Op 1 november a.s. zal Guido Rooijackers, partner bij Sman Business Value, een bijdrage leveren aan een uniek symposium van de Universiteit Utrecht over de waarborgen bij aandelenwaarderingen in het ondernemingsrecht. Het symposium wordt georganiseerd door de Universiteit Utrecht (UCALL en ERI), in samenwerking met advocatenkantoor Finch.

Dit evenement belicht de waarborgen bij aandelenwaarderingen in het ondernemingsrecht, waaronder de blokkeringsregeling, geschillenregeling en uitkoopprocedure, vanuit diverse perspectieven, namelijk de advocatuur, waarderingspraktijk, wetenschap en rechterlijke macht.

Het belooft een boeiende middag te worden met plenaire lezingen van sprekers als Dieuwertje de Leeuw en Maarten Mussche (advocaten Fynch), Han Gulyás (universitair docent ondernemingsrecht en financieel recht Universiteit Utrecht), Manuel Lokin (hoogleraar ondernemingsrecht Universiteit Utrecht / advocaat Stibbe), Huub Willems (bijzonder hoogleraar Corporate Litigation Rijksuniversiteit Groningen en oud voorzitter Ondernemingskamer, en dus Guido Rooijackers (waarderingspraktijk Sman Business Value).

Informatie en aanmelden

1 november 2023, van 13.30-17.30 uur
Winkel van Sinkel, Oudegracht 158, Utrecht
Guido Rooijackers

Geschreven door Guido Rooijackers

Indien u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Guido Rooijackers. Hij is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20 3338630.

Guido Rooijackers (1970) is financiële bedrijfseconoom, register controller en register valuator. Guido Rooijackers treedt veelvuldig op als (gerechtelijk) deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling, onder andere voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam.
Meer over Guido Rooijackers >