Sman Business Value Blog

Sman Business Value steunt de Zaanse Uitdaging

November, 2020

Sman Business Value ondersteunt de Zaanse Uitdaging gedurende drie jaar met een financiele bijdrage.

De Zaanse Uitdaging is De Maatschappelijk Makelaar, een spin in het web die lokale stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, verbindt aan het lokale bedrijfsleven. Stichtingen en verenigingen hebben vaak mooie ideeën, maar de uitvoering kan door geld, tijd of gemis aan goede apparatuur/kennis nog wel eens achterblijven. De vrijwilligers willen graag, de Zaanse Uitdaging kan ze vooruit helpen. De Zaanse Uitdaging weet welke bedrijven hun kennis, materialen of medewerkers willen delen. Hierbij worden verenigingen en stichtingen vooruit geholpen, tonen bedrijven hun betrokkenheid en worden er verbindingen gelegd worden tussen bedrijfsleven en de samenleving.

Het leukste ondernemersnetwerk op het gebied van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Niet praten maar doen!
Guido Rooijackers

Geschreven door Guido Rooijackers

Indien u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Guido Rooijackers. Hij is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20 3338630.

Guido Rooijackers (1970) is financiële bedrijfseconoom, register controller en register valuator. Guido Rooijackers treedt veelvuldig op als (gerechtelijk) deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling, onder andere voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam.
Meer over Guido Rooijackers >