Sman Business Value Blog

Sman bedrijvenambassadeur Oxfam Novib

Bedrijvenambassadeur

Sman Business Value steunt als bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib. Wij werken voor ondernemende organisaties, en herkennen ons in de behoefte die mensen hebben om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Voor Sman Business Value stopt die betrokkenheid niet bij ons vakgebied of landsgrenzen.

Oxfam Novib

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. De effectieve inzet van microkredieten biedt ondernemers de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen prima vakmensen werken aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Kleinschalige hulp, maar wel hulp met grootse resultaten. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden wij dat juist ook in ontwikkelingslanden, waardeontwikkeling van het allergrootste belang is. En dat wij daar vanuit onze bevoorrechte positie aan moeten bijdragen, als ondernemers onder elkaar.

Ook een inzicht in waarde, dat wij even met u wilden delen. Meer informatie over Oxfam Novib vindt u hier

oxfam foto

 
Guido Rooijackers

Geschreven door Guido Rooijackers

Indien u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Guido Rooijackers. Hij is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20 3338630.

Guido Rooijackers (1970) is financiële bedrijfseconoom, register controller en register valuator. Guido Rooijackers treedt veelvuldig op als (gerechtelijk) deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling, onder andere voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam.
Meer over Guido Rooijackers >