Guido Rooijackers Business Valuator van het jaar 2017

Op 6 december 2017 ontving Guido Rooijackers tijdens het Fusie & Overname Jaarcongres de F&O Award voor Business Valuator van het jaar.

Award Business Valuator

De F&O Award betreft een prijs die door vakgenoten wordt toegekend. Toekenning van de prijs geschiedt via twee stemrondes waarbij alle aangesloten adviseurs maximaal 3 vakgenoten kunnen nomineren. Na de eerste stemronde blijven 10 genomineerden over. In deze laatste ronde worden de kandidaten beoordeeld op bijzondere prestaties in het vakgebied, de zichtbaarheid in de markt en bijdrages van de adviseur aan het vak.

De F&O Awards werden tijdens het jaarcongres voor de derde keer uitgereikt door Peter Rikhof, hoofdredacteur van overnameplatform Brookz.

 

Guido Rooijackers is partner bij Sman Business Value en houdt zich hoofdzakelijk bezig met waarderingsvraagstukken en economische schadebepaling. Hij treedt daarbij regelmatig op als gerechtelijk deskundige.
Guido Rooijackers

Geschreven door Guido Rooijackers

Indien u meer informatie wilt over dit onderwerp, kunt u contact opnemen met Guido Rooijackers. Hij is bereikbaar via e-mail en +31 (0)20 3338630.

Guido Rooijackers (1970) is financiële bedrijfseconoom, register controller en register valuator. Guido Rooijackers treedt veelvuldig op als (gerechtelijk) deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling, onder andere voor de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam.
Meer over Guido Rooijackers >