Ondernemingswaardering

Sman Business Value geeft inzicht in de waarde van ondernemingen en aandelenpakketten. Inzicht stelt in staat tot analyseren, tot oordelen, tot beslissen. Grondlegger Ron Sman: “Inzicht in waarde is niet alleen van belang voor ondernemers en directeur-grootaandeelhouders. Regelmatig adviseren wij ook accountants, advocaten en belastingadviseurs alsmede de rechterlijke macht. Wij kunnen daarbij bogen op een schat aan ervaring en uitgebreide informatie over de meest uiteenlopende branches.”

Ondernemingswaardering is een complex proces dat de toepassing van gerichte expertise vereist. Sman Business Value is een van de oudste gespecialiseerde Nederlandse bureaus op dit gebied. We bieden een toekomstgeoriënteerde analyse, gebaseerd op een schat aan branchespecifieke data en ervaring en een realistische toekomstverkenning. Wij werken samen met grote en kleinere advocaten- en accountantskantoren.

Partners en consultants van Sman Business Value zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Register Valuators en het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundigen.