Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Ir A.B. (Arjen) Sparrius RV

blokken07

Arjen Sparrius (1962) is sinds 2013 partner bij Sman Business Value. Hij trad toe tot de maatschap nadat hij als oprichter van Business Value B.V. ruim 10 jaar actief was in fusies en overnames. Hij staat ingeschreven in het Landelijk Register van Gerechtelijk Deskundigen (LRGD) en treedt met regelmaat op als door de rechter benoemd deskundige op het gebied van ondernemingswaardering en economische schadebepaling.

Arjen Sparrius is (cum laude afgestudeerd) bedrijfskundige van de Technische Universiteit Eindhoven. Na een periode als officier bij de Koninklijke Marine, was hij organisatieadviseur bij Coopers & Lybrand (vanuit kantoor Barcelona, Spanje). Hij vervulde gedurende 10 jaar diverse managementfuncties bij ExxonMobil (finance, upstream en downstream). Ook recent wordt hij nog regelmatig betrokken bij opdrachten in de energiesector.

Arjen Sparrius voltooide in 2005 de opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management, en volgde in 2010 de opleidingen Forensic Economics en Gerechtelijk Deskundige aan de Leyden School of Law and Economics.

Arjen Sparrius is als Register Valuator ingeschreven bij de Stichting Waarderingsonderzoek ten behoeve van Bedrijf en Onderneming, en lid van het Nederlands Instituut voor Register Valuators. Van 2006 tot en met 2012 was hij bestuurslid van deze beroepsorganisatie.

Arjen Sparrius is aandeelhouder in enkele ondernemingen. Voor de opleiding Business Valuation aan de Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit Rotterdam is hij actief in het begeleiden en beoordelen studenten tijdens hun scriptie.

E: arjen.sparrius@sman.nl
T: 06 – 54 236 555