Oxfam Novib

Sman Business Value werkt voor ondernemende organisaties, en herkent zich in de behoefte die mensen hebben om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Voor Sman Business Value stopt die betrokkenheid niet bij ons vakgebied of landsgrenzen. Daarom steunen wij bedrijvenambassadeur het werk van Oxfam Novib.

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. De effectieve inzet van microkredieten biedt ondernemers de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen prima vakmensen werken aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Kleinschalige hulp, maar wel hulp met grootse resultaten. Als ambassadeur steunen wij dit alles.

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid vinden wij dat juist ook in ontwikkelingslanden, waardeontwikkeling van het allergrootste belang is. En dat wij daar vanuit onze bevoorrechte positie aan moeten bijdragen, als ondernemers onder elkaar.

Ook een inzicht in waarde, dat wij even met u wilden delen.

Meer informatie vindt u op: http://www.oxfamnovib.nl/bedrijven/home

image006

Oxfam Novib