Drop us a Line

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetuer ux adipis cing elit, sed

NAME@YOURSITE.COM

Family help programme

Sman Business Value werkt voor ondernemende organisaties. Herkent zich in de behoefte die mensen hebben om zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Voor Sman Business Value stopt die betrokkenheid niet bij onze landsgrenzen. In Sri Lanka lopen kleine straatarme ondernemers op tegen beperkingen die officiële banken hen stellen. Hun kredietwaardigheid is immers vaak zeer gering. Helaas blijft er voor hen weinig anders over dan òf niet te investeren of hun toevlucht te zoeken tot woekeraars, met alle gevolgen van dien.

Om Srilankaanse ondernemers toch de mogelijkheid te geven hun bedrijfjes – en daarmee de levenstandaard van hun gezin – te ontwikkelen en te verbeteren worden sinds kort door hulporganisatie FHP (Family Help Programme) en een Srilankaanse partner microkredieten verstrekt. Deze kleine leningen worden uitgegeven voor een periode van drie jaar tegen aanvaardbare rentes. Zodoende kunnen prima vakmensen aan de slag met bijvoorbeeld met het maken van fietsonderdelen. Anderen schaffen een koe aan of een naaimachine. Echte kansen voor ondernemers dus, dankzij de effectieve inzet van microkredieten. Kleinschalige hulp dus, maar wel hulp met grootse resultaten.

FHP kan rekenen op de materiële steun van Sman Business Value bij het verstrekken van microkredieten. Wij vinden dat vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid waardeontwikkeling juist ook in landen als Sri Lanka van het allergrootste belang is. Dat wij daar vanuit onze bevoorrechte positie aan moeten bijdragen, als ondernemers onder elkaar, als het ware.

Ook inzicht in waarde, dat wij even met u wilden delen.

Meer informatie vindt u op: www.fhpholland.nl >>

Family help programme